Lumiturvallisuusviikko Kilpisjärvi 2022

Liiku lumilla turvallisesti?
Kyllä!

Käsivarren erämaan parhaat vapaalaskut?
Kyllä!

Nyt myös jatkotason Lumiturvallisuus 2 kurssi!

Samassa paketissa FINLAV Lumiturvallisuus –kurssi, vapaalaskutekniikkaklinikkaa sekä Kilpisjärven huikeilla tuntureilla liikkumista ja laskemista!

Lumiturvallisuusviikko Kilpisjärvi 2022 tarjoaa tätä herkkua vapaalaskijoille:

  • Lumiturvallisuus 1: 6.-8.3.2022
  • Lumiturvallisuus 2: 7.-10.3.2022

Kolmipäiväinen lumiturvallisuus- ja vapaalaskutapahtuma Villein Lumi sisältää:

  • Virallisen FINLAV Lumiturvallisuus 1 tai 2 – kurssin sisällön.
    Vapaalaskutekniikan hiomista iltapäivien klinikoissa Kilpisjärven lähituntureiden ja Käsivarren erämaan suurtuntureiden maastoissa. Keväthankien täydellistä hyötykäyttöä, sano!
  • Kilpisjärveltä kuljemme rekikyydillä kohti Käsivarren erämaan suurtuntureita. Lumitilanteesta riippuen suuntaamme joko Pihtsusjärven ja Haltin suuntaan tai Terbmisjärven maisemiin, jossa pääsemme laskemaan huikeita linjoja, joiden äärelle pääsystä moni voi vain unelmoida.
  • Lumiturvallisuus 1 kurssin kouluttajana toimii Ville Väkeväinen ja Lumiturvallisuus 2 kurssin kouluttaa Antte Lauhamaa.
  • Majoittuminen tapahtuman aikana omatoimisesti Kilpisjärven kylällä, josta liikumme vapaalaskuretkille erämaahan moottorikelkkareen kyydillä.

Katso alustava päiväohjelma täältä

search

Lumiturvallisuusviikon järjestelystä ja toteutuksesta vastaavat kokeneet vapaalaskija-Villet yhdessä Antte Lauhamaan kanssa. Katso täältä tarkemmin tietoja järjestäjistä.

Haluamme taata sinulle yksilöllisen ja onnistuneen elämyksen ja siksi olemme rajanneet osallistujamäärän pieneksi. Tapahtumiin mahtuu 6 osallistujaa. Tapahtumat toteutetaan vähintään 2 osallistujalla. Tarkennamme vielä lähempänä tapahtumia mahdolliset toimet koronavirukseen liittyen. Olemme varautuneet THL:n ohjeiden mukaisesti ja seuraamme mahdollisia muutoksia jatkuvasti.

Jotta nautinto hipoisi täydellisyyttä (ja täällä olisi jatkossakin lunta), tarjoamme erämaapäivinä maittavan ilmastoystävällisen lounaan. Ilmoitathan etukäteen jos sinulla on allergioita.

Tapahtumien hinnat:

  • Lumiturvallisuus 1: 720 € (sis. alv)
  • Lumiturvallisuus 2: 850 € (sis. alv)

Ilmoittaudu tapahtumiin täältä

Sisältää vyörykortin (vapaalaskijan checklist) ja kurssitodistuksen ja muun jaettavan kurssimateriaalin sekä erämaapäivien lounaat ja vapaalaskuretkien rekikuljetukset.
Ei sisällä majoitusta eikä muita aterioita.